Guguluf cu albuşuri – Felicia Maciuca

Ultima actualizare:

    Guguluf cu albuşuri
Guguluf cu albuşuri

Ingrediente Guguluf cu albuşuri

1 cană de albuşuri, 1 cană de zahăr, 1 linguriţă zeamă lămâie, 100 g unt moale, 200 g făină, 50 g cacao,200 g ciocolată, fulgi migdale, 1 ceaşcă de vişine fără sâmburi;

Mod de preparare Guguluf cu albuşuri

Albuşurile se mixează cu zeama de lămâie şi zahărul, se adaugă încet untul, dar nu fierbinte şi făina. Se împarte compoziţia în două, amestecând una din părţi cu cacao.

În tava pentru guguluf se pun alternativ câte o lingură de compoziţie albă urmată de o lingură de compoziţie cu cacao.Din loc în loc se presară vişine. Se dă la cuptor. Se lasă să se răcescă şi se îmbracă în ciocolată topită. Se presară fulgi de migdale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net