Guguluf cu cireşe - Trică Maria Angelica

Ultima actualizare:

    Guguluf cu cireşe
Guguluf cu cireşe

Ingrediente:

5 ouă, 5 linguri ulei sau unt topit, 250 g zahăr, 2 pliculeţe zahăr vanilat, 250 g făină, 1/2 pliculeţ praf de copt, 1 fiolă esenţă de rom, 25 ml colorant alimentar natural roşu, 400 g cireşe, zahăr pudră vanilat.

Preparare

Se curăţă cireşele de sâmburi şi se presară cu zahăr. Albuşurile se separă de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare, se adaugă zahărul şi zahărul vanilat şi se bat spumă. Gălbenuşurile se freacă cu uleiul sau untul topit şi esenţa de rom şi se adaugă peste albuşuri. Făina amestecată cu praful de copt se presară peste compoziţie şi se amestecă uşor de jos în sus. Se pune compoziţie într-o cană şi se amestecă cu colorantul alimentar natural roşu. Se unge o formă de guguluf şi se tapetează cu făină, se toarnă din compoziţia albă, apoi se pune compoziţia rozalie, iar compoziţia albă, apoi se presară cireşele deasupra. Se pune forma la cuptor pentru 50-60 minute, la foc potrivit. Când se mai răceşte, se răstoarnă guguluful pe un platou şi se pudrează cu zahăr pudră vanilat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image png
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net