Inimioare cu chimen - Ursan Anişoara

Ultima actualizare:

    Inimioare cu chimen
Inimioare cu chimen

Ingrediente:

circa 500 g făină, un pachet margarină, 200 ml smântână, 200 g brânză oaie, un ou, chimen, sare grunjoasă.

Preparare

Se frământă un aluat elastic din margarină topită (nu fierbinte) cu smântână şi brânză rasă prin răzătoarea mică. Se înfăşoară în celofan şi se lasă o oră la frigider.

Se împarte aluatul în două, apoi se întinde în foi cu grosimea de 3-4 mm, se ung cu oul bătut, se presară chimen şi sare grunjoasă apoi se decupează cu o formă inimioare care se aşează una lângă alta în tava tapetată cu hârtie pentru copt. Se dau la copt în cuptorul încălzit, la foc potrivit, circa 25-30 minute, până ce se rumenesc uşor. Se scot din tavă şi se lasă pe un grătar să se răcească. Se servesc după ce s-au răcit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net