Inimioare de ciocolată cu frişcă - Ermina Vlăsceanu

Ultima actualizare:

    Inimioare cu frişcă şi ciocolată
Inimioare cu frişcă şi ciocolată

Ingrediente:

Blat: 6 ouă, 200 g zahăr tos, 6 linguri cafea, 6 linguri apă rece, 25 g cacao, 200 g faină, 1 plic praf de copt. Se separă albuşurile de gălbenusuri. Gălbenuşurile se freacă cu zahărul apoi se adaugă câte o lingură de cafea, una de apă. Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare şi se adaugă peste gălbenuşuri apoi făina amestecată cu cacao şi praful de copt. Se pune în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coace în cuptorul încălzit înainte. Când se răceşte se taie în două şi se insiropează cu lapte rece amestecat cu rom.

Crema : 250 g unt, 400 g ciocolată, 25 g cacao, esenţă de rom. Se freacă untul cu ciocolata topită, se adaugă esenţa şi cacao apoi se întinde între cele două foi de blat. Se ornează cu frişcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net