Înţepătura albinei (Bienenstich), cea mai gustoasă prăjitură cu migdale
Acest desert necesită multă răbdare, dar va merita efortul tău, precum şi timpul investit în prepararea sa. Stratul delicios şi lipicios de caramel, precum şi toppingul de migdale vor face prăjitura înţepătura albinei irezistibilă.
Înţepătura albinei (Bienenstich) – IngredientePentru blat
500 g făină1 lingură drojdie uscată130 g zahăr1 linguriţă sare350 ml lapte integral4 ouă110 g unt, tăiat cubuleţeunt, pentru tapetat tava
Pentru umplutură
470 ml lapte integral1 păstaie de vanilie (desfăcută pentru a obţine seminţele)6 gălbenuşuri100 g zahăr30 g amidon de porumb1/2 linguriţă sare360 ml smântână pentru frişcă
Pentru topping
190 g unt, tăiat cubuleţe100 g zahăr10 linguri miere80 ml smântână pentru frişcă1/2 linguriţă sare310 g fulgi de migdale
Află cum se prepară înţepătura albinei (Bienenstich) pe clickpoftabuna.ro!