Învaţă să prepari o prăjitură delicioasă şi crocantă!
Ingrediente:
5 albuşuri, 2 ouă întregi, 60 g zahăr cristalizat, 50 g zahăr pudră, 2 pliculeţe zahăr vanilat, 1 praf de sare, 100 ml ulei, 300 g făină, 1 praf de copt, 1 praf de scorţişoară măcinată
Pentru umplutură:
500 g brânză, 150 g zahăr, 4 linguri smântână, 3 ouă esenţă de vanilie
Pentru crustă:
150 g zahăr, 3 linguri musli de cereale, 100 g unt, 100 ml frişcă lichidă, 100 g alune zdrobite, 100 g bombonele colorate
Mod de preparare:
Baţi albuşurile cu un praf de sare şi cele două feluri de zahăr, adăugat treptat, până obţii o com poziţie densă.
Separat, baţi ouăle întregi cu zahărul vanilat şi uleiul, apoi amesteci cele două compoziţii. Adaugi treptat făina cernută cu praful de copt şi scorţişoara şi amesteci delicat cu o spatulă până se omogenizează.