Ludaie coaptă - Monica Marton


    Ludaie coaptă
Ludaie coaptă

Ingrediente necesare pentru 4 porţii:

o ludaie de aproximativ 1.5 - 2 kg2 linguriţe de scorţişoară

Preparare:

Alegeţi un dovleac plăcintar bine copt, puţin mângâiat de gerul care îl provoacă să fie dulceag.

Spălaţi ludaia, o tăiaţi în două şi curăţaţi interiorul de seminţe şi fibre până la pulpa cărnoasă.

O spălaţi din nou, o tăiaţi în bucăţele mai mici, de aproximativ 8 cm, şi o puneţi la cuptor într-o tavă sau vas de yena, la 200 de grade, pentru o oră.

Lăsaţi bucăţile de ludaie să povestească între ele, încă 5 minute, după ce s-a oprit cuptorul, apoi, le scoateţi, adăugaţi scorţişoara iar, dacă gerul a fost blând cu ele şi nu sunt suficient de dulci, puteţi adăuga şi miere.

Poftă bună!

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
jenna ortega (1) jpg