Mere coapte - Mihaela Dumitrana
Ingrediente necesare: 6 mere, 6 linguriţe zahăr brun, scorţişoară, miere.
Mod de preparare: Spălăm merele sub jet de apă şi le uscăm cu un prosop de hârtie. Eliminăm căsuţa cu seminţe cu grijă, cu un cuţit subţire.
În mijloc punem scorţişoară şi zahăr brun.
Aşezăm merele într-o tavă unsă sau în care am pus hârtie pergament şi lăsăm la foc mediu până se coc.
Merele se scot cu grijă din tavă cât sunt calde şi se servesc stropite cu miere şi eventual un praf suplimentar de scorţişoară.
Poftă bună!
Trimite
şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!