Musaca de vinete şi carne de vită
Nu uita să dai un plus de savoare acestei reţete de musaca de vinete şi carne de vită cu puţin busuioc. Originar din Asia tropicală, busuiocul a ajuns în Europa cu un secol înainte de Hristos. Ocimum Basilicum este o plantă anuală şi se pare că în lume există 60 de soiuri care se deosebesc prin miros, culoare şi aromă. Pentru condimentarea mâncărurilor, specialiştii recomandă să se utilizeze frunzele plantei numai la final, deoarece în timpul fierberii ele îşi pierd atât culoarea, cât şi aroma.
Musaca de vinete şi carne de vită – Ingrediente (1 tavă)
2-3 vinete potrivite500 g carne tocată de vită2 cepe potrivite50 ml ulei½ linguriţă cimbruboia dulce de ardei1 cutie roşii descojite200 g caşcaval ras1 lingură untsarepiper
Pentru decorroşiifrunze de busuioc
Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară această musaca de vinete şi carne de vită.