«Naked Burger» sau burger fără chiflă - Vali Biscoveanu
Ultima actualizare:
"Naked Burger", după cum îi spune şi numele, este un burger servit fără chiflă, fiind preferat, în special, de femei.
Ingredientele folosite sunt:
Salată iceberg
Carne de vită black angus
Castraveţi
Roşii cherry
Roşii uscate
Brânză brie
Avocado
Sare
Piper
Preparare
Regula numărul unu pentru un burger delicios este să-ţi cumperi o carne bună. Toacă-ţi singur carnea. Amestecă totul bine şi modelează burgerii. Nu îi face prea subţiri. Condimentează carnea cu sare şi piper, după ce o modelezi în chiftele. Apoi pune burgerii pe grătar sau într-o tigaie încinsă cu puţin ulei. Lasă-i să stea 5-6 minute pe fiecare parte. Taie legumele şi brânza, pune salata pe farfurie şi apucă-te de montat după bunul plac. Poftă bună!