Negresă cu brânză de vaci - Cornea Laurenţia

Ultima actualizare:

    Negresă cu brânză de vaci
Negresă cu brânză de vaci

Ingrediente:

250 g unt, 200 g ciocolată, 5 ouă, 100 g zahăr pudră, 200 g făină, 1 praf de copt, esenţă de rom, 300 g brânză de vaci, 100 g zahăr, 1 ou, esenţă de lămâie.

Mod de preparare

Untul topit parţial îl mixăm până se întăreşte din nou, adăugăm zahărul şi mixăm până obţinem o cremă pufoasă.

Adăugăm ciocolata topită cu puţin lapte şi răcită, adăugăm pe rând ouăle mixând bine după fiecare, adăugăm esenţa de rom, făina amestecată cu praful de copt şi amestecăm până ce se încorporează.

Turnăm compoziţia în tava unsă cu unt şi tapetată cu făină.

Brânza de vaci o mixăm cu zahărul, oul, esenţa până obţinem o cremă fină.

Adăugăm câte o lingură din loc în loc peste compoziţia de ciocolată.

Cu o lingură amestecăm uşor cele 2 compoziţii.

Dăm tava la cuptorul încălzit până trece testul cu scobitoarea.

Lăsăm să se răcească în tavă după care o putem tăia (se poate pudra cu zahăr pudră).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net