O reţetă gustoasă pe zi: Aperitiv rece cu ton
Ultima actualizare:
- Ingrediente
- 1 cutie de ton în suc natural (sau în ulei)
- 3 cartofi
- 1 ceapă roşie
- 150 g măsline verzi umplute cu gogoşari
- 1 lămâie
- 3 linguri ulei
- pătrunjel verde
- sare
- piper
Preparare: Fierbi cartofii cu tot cu coajă în apă cu sare. Scurgi apa, înlături coaja şi îi tai cuburi.Scurgi sosul din conserva de ton, tai peştele bucăţi şi îl adaugi peste cartofi.Adaugi ceapa tăiată rondele subţiri, măslinele tăiate în două, pătrunjelul tocat, ulei, sare şi piper, după gust. Storci jumătate de lămâie, iar cealaltă jumătate o tai felii. Amesteci cu grijă ingredientele să nu se sfărâme şi salata e gata pentru a fi servită.