O reţetă gustoasă pe zi: Brioșe cu cartofi


    Brioșe cu cartofi
Brioșe cu cartofi

Ingrediente:

3 cartofi fierți, 100 g ciuperci, 1 ou, 3 lingurițe făină, 1 praf de copt, 2 linguri ulei, 3 cepe verzi, sare.

Preparare:

Cureți cartofii de coajă și-i pasezi până devin o pastă. Adaugi conținutul într- un bol, încorporezi oul, praful de copt, făina, sare după gust și frămânți aluatul până devine neted. Speli ceapa, o toci, cureți ciupercile, le speli și le tai feliuțe (păstrezi câteva felii de ceapă și de ciuperci pentru ornat). Încingi uleiul, adaugi ceapa și ciupercile și le ții până când scade zeama lăsată. Iei de pe foc și lași la răcit, apoi le încorporezi în aluat. Umpli fiecare formă de brioșă cu jumătate de aluat, iar deasupra așezi câteva feliuțe de ciuperci și de ceapă. Dai brioșele la cuptorul încins și lași cam 20 de minute.

femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Icoana Basilica ro webp
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
mesaje amoroase jpg
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
cub horoscop supărare png
chocoflan jpeg
cub horoscop iertare png