O reţetă gustoasă pe zi: Budincă de dovlecei

Ultima actualizare:

    Budincă de dovlecei
Budincă de dovlecei

Avem pentru voi o reţetă gustoasă de budincă de dovlecei.

Ingrediente Budincă de dovlecei

300 g brânză de oaie, 200 g caşcaval, 5 dovlecei, 3 cartofi fierţi, 100 g şuncă, 5 ouă, 1 legătură mărar, 2-3 căţei usturoi, piper măcinat.

Preparare Budincă de dovlecei

Razi brânza şi caşcavalul. Speli dovleceii, îi cureţi de coajă şi-i razi. Îi scurgi de zeamă şi îi amesteci cu caşcavalul, brânza şi cartofii fierţi şi zdrobiţi. Adaugi şunca tăiată cubuleţe, gălbenuşurile, mărarul tocat şi usturoiul pisat. Piperezi şi omogenizezi compoziţia. Baţi albuşurile spumă şi le încorporezi cu grijă. Răstorni amestecul într-o tavă termorezistentă, tapetată. Dai budinca la cuptor, la foc mic, până se rumeneşte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carpa bucaterie shutterstock1 jpeg
pepene_verde_shutterstock 2478649489 jpg
rosii frumusete istock jpg
zodii protejate in februarie logo webp
par alb istock jpg
omleta cu salata de ridichi jpg
Muscate, foto freepik ro jpg
ceai de pătrunjel jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net