O reţetă gustoasă pe zi: Bulgărași pane

Ultima actualizare:

    Bulgăraşi pane
Bulgăraşi pane

Ingrediente

450 g varză de Bruxelles proaspătă sau congelată

2 ouă

4 linguri făină

ulei pentru prăjit

sare

piper

Pentru decorare

salată verde

Preparare

Fierbe verzele în apă cu sare şi scurge-le bine într-o strecurătoare.Separat, amestecă ouăle cu sare şi cu piper (după gust) şi cu 2 linguri de făină. Adaugă apoi apă până ce devine ca smântâna.Înfige câte o scobitoare în fiecare vărzuţă, tăvăleşte-o prin făină, apoi prin aluatul cu ou şi din nou prin făină, pentru a prinde o crustă. Astfel îmbrăcate în aluat, verzele se prăjesc în ulei bine încins, până ce se rumenesc frumos pe toate părţile. Scoate-le pe un prosop de hârtie absorbantă.Serveşte-le calde sau reci, eventual pe un pat de salată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net