O reţetă gustoasă pe zi: Cannelloni cu spanac și brânză

Ultima actualizare:

    Cannelloni cu spanac și brânză
Cannelloni cu spanac și brânză

Ingrediente:

18 bucăți paste cannelloni, 500 g spanac, 3 gălbenușuri, 400 g brânză ricotta, 200 g mozzarella, 50 g parmesan, 1 lingură ulei, 1 lingură unt, 2 căței de usturoi, pisați, 200 g roșii pasate, 1 praf nucșoară, 1 mână oregano proaspăt, rozmarin proaspăt, opțional.

Mod preparare:

Speli spanacul, îl opărești 2 minute în apă clocotită, apoi îl scurgi bine și îl tai mărunt. Prepari cannelloni conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-un vas, omogenizezi toate tipurile de brânză pasate, gălbenușurile bătute și spanacul. Pui amestecul într-o pungă tăiată la unul din colțuri și umpli pastele cu această compoziție. Într-o tigaie, călești în ulei încins usturoiul, adaugi roșiile pasate, oregano, nucșoara și lași sosul să fiarbă, la foc mic, 5-10 minute.

Ungi o tavă cu puțin unt, torni sosul de roșii și așezi pastele umplute. Dai la cuptorul preîncălzit la 200 ºC, aproximativ 20 de minute. Servești cu parmesan ras și rozmarin, dacă dorești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net