O reţetă gustoasă pe zi: Chiftele de orez

Ultima actualizare:

    Chiftele de orez
Chiftele de orez

Ingrediente:

500 g orez, 1,5 l apă, sare, piper, 200 g caşcaval de post, dat prin răzătoare, 4 cepe potrivite, ulei, 1-2 linguri făină, 100 g pesmet.

Preparare:

Speli orezul în câteva ape şi îl fierbi în apă cu un praf de sare. Îl scurgi bine şi îl laşi să se răcească. Amesteci într-un vas orezul cu caşcavalul ras, ceapa tăiată mărunt, făina şi o lingură de ulei. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi omogenizezi bine compoziţia. Cu mâinile umezite, formezi chiftelele şi le dai prin pesmet. Încingi uleiul într-o tigaie, la foc potrivit, şi prăjeşti chiftelele pe ambele părţi. Le serveşti calde, dacă vrei, cu legume sotate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net