O reţetă gustoasă pe zi: Chifteluţe de cartofi cu brânză
Ultima actualizare:
Ingrediente
4 cartofi
1 ceapă
150 g brânză sărată
100 ml lapte
6 linguri făină
4 ouă
ulei
sare
piper
1 legătură mărar
Mod de preparare
1. Cureţi cartofii, îi fierbi, apoi îi scurgi şi îi pasezi. Amesteci piureul obţinut cu laptele, ouăle bătute, mărarul tocat şi făina. Cureţi ceapa, o dai prin răzătoarea mare, o căleşti în puţin ulei şi o amesteci cu compoziţia de cartofi.
2. Adaugi în aluatul obţinut brânza rasă, potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să se odihnească 30 de minute.
3. Iei cu o lingură din compoziţie, torni într-o tigaie cu ulei încins şi prăjeşti chifteluţele pe ambele părţi.