O reţetă gustoasă pe zi: Chifteluțe în sos

Ultima actualizare:

    Chifteluțe în sos
Chifteluțe în sos

Ingrediente:

Pentru chifteluţe: 250 g carne tocată, 50 ml frișcă lichidă, piper, sare, 2 căţei usturoi, 1 cartof, 1 linguriţă coriandru măcinat; Pentru sos: 300 ml suc de roșii, 3 linguri smântână, 2 căţei usturoi, sare, piper, orez fiert, opţional.

Preparare:

Pentru a pregăti chiftelele, dai cartoful și căţeii de usturoi prin răzătoare și-i amesteci cu carnea tocată. Adaugi frișca lichidă, condimentele şi sare după gust. Formezi chifteluţe pe care le pui pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și le dai la cuptorul preîncălzit la 180 °C 30 de minute. Pentru sos, torni, într-o oală, sucul de roșii amestecat cu smântâna, usturoiul pisat, sare şi piper. Așezi amestecul pe foc și, când începe să fiarbă, adaugi chiftelele din tavă și lași la foc mic 35 minute. Servești chifteluţele cu sos alături de orez fiert separat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la țară GettyImages 1210393477 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
horoscop jpg
image png
cub horoscop bani
image png
image png
gabriela cristea gogosi jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net