O reţetă gustoasă pe zi: Ciorbă de vită cu tarhon
Ultima actualizare:
Ingrediente
600 g piept de vită
2 morcovi
1 rădăcină de pătrunjel
1 ţelină
1 ceapă
1 ardei gras
1 lingură orez
2 linguri pastă de roşii
1 l borş de casă
tarhon verde
sare
piper
Preparare
Speli carnea, o porţionezi şi o pui la fiert în apă rece la foc mic. Îndepărtezi cu grijă spuma formată şi laşi la foc până când este aproape fiartă.Adaugi legumele tăiate după preferinţă, sare după gust, acoperi vasul şi laşi să fiarbă încă 20 de minute. Adaugi orezul, ales şi spălat, iar după 10 minute pui pasta de roşii şi borşul de casă fiert separat.Potriveşti din nou gustul de sare şi piper, dai vasul deoparte de pe foc, adaugi tarhonul tăiat mărunt şi laşi acoperit 5 minute, să se aromatizeze, înainte de a fi servită.