O reţetă gustoasă pe zi: Clovni cu brânză
Ultima actualizare:
- Ingrediente
- 1 cutie brânză cremoasă
- 100 g bânză topită la tub
- câteva roşii mici
- 2 castraveţi
- frunze de ceapă verde
- pătrunjel
- sos de roşii
- 5 chifle
Preparare
Tai chiflele în trei şi foloseşti doar cele două felii inferioare.Ungi pe o parte feliile cu crema de brânză şi aranjezi pe cea de la bază feliuţe subţiri de castravete. Faci sandviciul cu cea de a doua felie.Cu tubul de brânză topită, pe care îl găureşti într-un colţ, faci ochişorii şi gura, cărora „le dai viaţă” cu suc de roşii. Formezi din brânza topită biluţe, pe care le aşezi pe post de ochi şi modelezi. Nasul va fi o jumătate de roşie. Faci clovnului un ciuf din frunzuliţe de pătrunjel şi frunze de ceapă verde şi serveşti copilului tău.