O reţetă gustoasă pe zi: Colţunaşi cu spanac

Ultima actualizare:

    Colţunaşi cu spanac
Colţunaşi cu spanac

Ingrediente

1 ou

400 g făină

apă

2 linguri ulei

1 praf sare

Pentru umplutură

500 g spanac

sare

piper

1 legătură ceapă verde

1 lingură unt

1 lingură ulei

Preparare

1. Cureţi şi speli bine spanacul şi ceapa verde. Toci firele de ceapă şi le pui la călit în untul topit, apoi potriveşti gustul de sare şi piper. Adaugi spanacul şi ţii până când se înmoaie, apoi laşi la răcit.

2. Cerni făina, adaugi oul, puţină apă, sarea, uleiul şi începi să amesteci până când ai încorporat toată făina. Dacă mai este nevoie, mai torni puţină apă şi frămânţi un aluat elastic care nu se lipeşte de degete sau de masă. Dacă este prea moale mai presari puţină făină. Întinzi aluatul în foaie subţire şi decupezi cerculeţe cu gura unui pahar. Le umpli cu spanac, apoi le lipeşti cu dinţii unei furculiţe. Clocoteşti apă, pui sare şi 1 lingură de ulei şi adaugi colţunaşii. Îi laşi să fiarbă până când se ridică la suprafaţă. Îi serveşti, dacă vrei, presăraţi cu piper.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Mihai Voropchievici png
barfe jpeg
clatite shuttersotck1 jpeg
BeFunky collage (52) jpg
cuplu cearta jpg
plante flori istock jpg
click ro jpg
cuplu fericit jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net