O reţetă gustoasă pe zi: Cotlet de porc cu bacon si legume
Ultima actualizare:
Ingrediente:
1,5 kg cotlet de porc fără os, 8-10 felii bacon, 2 morcovi, 500 g cartofi mici, 200 ml apă, oregano, cimbru, sare, piper, ulei de măsline.
Preparare:
Porționezi cotletul în bucăți de 8-10 cm, pe care le ungi cu ulei, le condimentezi cu sare și piper și le învelești pe fiecare în felii de bacon (1-2, în funcție de grosimea cotletului). Torni apa și acoperi tava cu o folie de aluminiu. Dai la cuptor, 40-45 de minute. Între timp, cureți morcovii și cartofii și îi pui la fiert sau la aburi, după preferință. După ce au trecut cele 45 de minute, dai folia deoparte, pui morcovii și cartofii și îi stropești cu sos. Adaugi oregan și cimbru și mai lași la cuptor încă 30-35 de minute.