O rețetă gustoasă pe zi: Cremă de zahăr ars cu dovleac copt

Ultima actualizare:

    Cremă de zahăr ars
Cremă de zahăr ars

Rețeta gustoasă de azi este Cremă de zahăr ars cu dovleac copt.

500 ml lapte, 4 ouă, 300 g zahăr, 200 g piure de dovleac copt, 1 linguriţă esenţă de vanilie, scorţişoară, după gust.

Preparare Cremă de zahăr ars cu dovleac copt: 

Caramelizezi într-o cratiță 200 g de zahăr și, cât timp este cald, îmbraci cu el 6 forme de brioșe. Combini laptele cu ouăle, zahărul rămas, esența de vanilie și scorțișoara. Omogenizezi și adaugi piureul de dovleac. Torni compoziția în forme, pe care le așezi într-o cratiță mai mare. Pui apă cât să acoperi pe trei sferturi formele de brioșe și dai crema la cuptor până când se încheagă. După ce s-a răcorit, răstorni crema de zahăr ars din forme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Planete, Pixabay (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cel mai bun bulion jpeg
ardei umpluti de post shutterstock 1828185116 jpg
1 zodii noroc jpg jpeg
chiftelute de peste cu tzatziki 580x400 jpeg
image png
image png
unghii exfoliate remedii png png
tehnici de intinerire de la psihologul alexandru plesea femeie frumoasa floare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net