O reţetă gustoasă pe zi: Fursecuri cu dulceaţă

Ultima actualizare:

    Fursecuri cu dulceaţă
Fursecuri cu dulceaţă

Ingrediente: Aluat: 160 g făină, 200 g unt, 1 albuş, 80 g zahăr pudră, 2-3 linguri lapte condensat. Umplutură: 200 g dulceaţă.

Decor: 100 g zahăr pudră, 1 lingură zeamă de lămâie, apă.

Preparare:

Mixezi untul moale cu zahărul până devin o cremă. Adaugi albuşul şi continui să mixezi. Torni laptele şi făina în ploaie. Vei obţine un aluat moale, nelipicios, pe care-l întinzi pe masa presărată cu făină, într-un strat de 3 mm. Decupezi forme, iar la jumătate dintre ele le decupezi şi interiorul. Pui formele pe o hârtie de copt şi le dai la cuptorul preîncălzit 15-20 de minute. După ce s-au răcit, ungi formele întregi cu dulceaţă şi le acoperi cu formele decupate în interior. Pentru decor, pui într-un castron zahărul pudră şi zeama de lămâie. Adaugi apă, puţin câte puţin, amestecând continuu cu un tel până obţii o cremă densă. Întinzi glazura peste fursecuri şi le dai le rece două ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net