O reţetă gustoasă pe zi: Lasagna cu spanac

Ultima actualizare:

    Lasagna cu spanac
Lasagna cu spanac

Ingrediente1 kg spanac1 pachet foi lasagna1 lingură ulei sare piper150 g telemea250 ml smântână 150 g caşcaval rasPentru sos500 ml lapte5 linguri făină50 g unt sare nucşoară rasă

Preparare

1.    Alegi spanacul, îl opăreşti şi îl laşi să se scurgă. Îl toci mărunt apoi şi îl potriveşti de sare şi piper. Îl laşi deoparte.

2.    Prepari sosul pentru care topeşti untul într-un vas, adaugi făina şi o amesteci repede, repede cu untul. Peste acest amestec torni lapte puţin câte puţin. Amesteci energic, să nu rămână cocoloaşe şi laşi sosul să fiarbă până are consistenţa unei smântâni subţiri. Îi adaugi sare şi nucşoară. Tragi vasul de pe foc, adaugi brânza rasă şi spanacul.

3.    Ungi un vas termorezistent şi pui alternativ câte două foi lasagna şi umplutura de spanac. Ultimul strat trebuie să fie obligatoriu de foi. Torni smântâna şi caşcavalul ras şi dai vasul în cuptorul încins aproximativ 45 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Fazile a Egiptului colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
horoscop rune pana la finalul anului 2024 jpg
ingredientele secrete pe care le adauga gospodinele la varza murata jpg
gastro final jpg
click ro (1) png
FOTO pexels Horoscop 27 octombrie
Top 3 optiuni de incalzire pentru casa ta de vacanta jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net