O reţetă gustoasă pe zi: Musaca aromată

14 mai 2014
image
Musaca aromat─â

Ingrediente500 g carne tocat─â (dup─â gust)800 g cartofi noi1 leg─âtur─â ceap─â verde100 ml sup─â de carne sau de legume3 linguri past─â de ro┼čii4 linguri uleioregano uscatsare piper

Preparare

1.    Toci ceapa m─ârunt, o c─âle┼čti cu dou─â linguri de ulei bine ├«ncins ┼či o lingur─â de ap─â, p├ón─â ├«ncepe s─â se ├«ng─âlbeneasc─â. Adaugi carnea tocat─â ┼či continui c─âlirea p├ón─â c├ónd scade toat─â zeama. Dup─â ce se r─âcore┼čte adaugi oregano, sare ┼či piper, dup─â gust.

2.    Separat, fierbi cartofii ├«n coaj─â, scurgi zeama, cure┼úi cartofii de coaj─â ┼či ├«i tai felii mai groase.

3.    Ungi o form─â termorezistent─â cu restul de ulei, a┼čezi un r├ónd de felii de cartofi peste care adaugi carne tocat─â, continui cu alt strat de cartofi ┼či carne tocat─â, p├ón─â epuizezi ingredientele. Ultimul strat trebuie s─â fie de cartofi. Adaugi supa de carne sau legume, iar deasupra ├«ntinzi pasta de ro┼čii.

4.    Introduci forma la cuptor pentru aproximativ 30 de minute ┼či o serve┼čti cald─â sau rece.

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Sare  jpg
image png
image png
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg