O rețetă gustoasă pe zi: Negresă cu dovleac

image
Negresă cu dovleac

Rețeta gustoasă de azi este Negresă cu dovleac.

Ingrediente Negresă cu dovleac:

Pentru blat: 2 ouă, 150 g făină, 1 linguriță rasă îndulcitor, 1 linguriță praf de copt, 40 g cacao, 80 g unt, 60 ml apă; Pentru cremă: 350 g dovleac plăcintar, 1 banană, 4 linguri amidon de porumb, ½ linguriță scorțișoară, ¼ linguriță nucșoară, 1 tabletă ciocolată fără zahăr.

Preparare Negresă cu dovleac: 

Pentru blat, amesteci făina cernută cu praful de copt, pudra de cacao și îndulcitorul. Adaugi apa, untul topit și ouăle, unul câte unul. Amesteci bine și pui aluatul într-o tavă tapetată. Cureți de coajă banana și dovleacul plăcintar. Le zdrobești cu blenderul până obții un piure. Adaugi amidonul, scorțișoara și nucșoara. Torni crema de dovleac peste aluatul din tavă și o dai la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 35-40 de minute. Între timp, topești ciocolata. Când prăjitura este gata și s-a mai răcit puțin, torni ciocolata topită peste ea și o dai la frigider o oră.

Mai multe rețete găsiți pe clickpoftabuna.ro!

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cub alina sorescu png
FotoJet (4) jpg
Nikita Hrușciov și Richard Nixon la Moscova în 1959 FOTO Profimedia
rafael nadal roger federer laver cup epa efe jpg
image
image
image
image
image png
cearta cuplu
moodswings
sisteme de ventilatie altecovent 1 jpeg
TOP 4 electrocasnice din bucătărie în care merită să investești jpeg
remodelare apartament jpeg