O reţetă gustoasă pe zi: Orez cu spanac

Ultima actualizare:

    Orez cu spanac
Orez cu spanac

Ingrediente1 kg spanac 1 pahar vin alb500 ml apă în care a fiert spanacul150 g unt 1 ceapă325 g orez 125 g brânză de vaci25 g parmezansare piper

Preparare

1.    Cureţi spanacul, îl speli în multe ape şi îl opăreşti în apă cu sare. Îl laşi să se scurgă bine, apoi îl toci. Amesteci ½ l apă în care a fiert spanacul cu vinul.

2.    Pui jumătate din cantitatea de unt într-o tigaie şi căleşti ceapa până devine sticloasă. Adaugi orezul bine spălat şi scurs şi torni puţin câte puţin din zeama de spanac cu vin, amestecând continuu, să nu se prindă. Laşi să fiarbă aproximativ 20 minute.

3.    Adaugi spanacul, restul de unt, brânza de vaci, condimentezi cu sare şi piper şi serveşti mâncarea decorată cu parmezan tăiat cu cuţitul de curăţat cartofi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sarmale vita devie foi istock jpg
image png
horoscop bani jpg
o persoana opereaza telecomanda unui mediaplayer langa un laptop si un televizor in fundal jpg
Cum să alegi forma potrivită pentru oglinda de baie jpg
image png
horoscop 13 19 iunie webp
suc rosii istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net