O reţetă gustoasă pe zi: Ostropel de peşte

Ultima actualizare:

Preparare: Se curăţă peştele de solzi şi intestine, se spală, se usucă cu prosoape absorbante, se taie rondele, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se lasă la frigider circa 30 de minute. Se pudrează feliile de peşte cu făină, se prăjesc uşor în ulei bine încins, la foc iute, apoi se scot deoparte şi se păstrează calde. În două linguri de ulei, se călesc căţeii de usturoi întregi şi ardeiul iute, tăiat în două şi curăţat de seminţe. După ce se înmoaie, se scoate ardeiul deoparte, se adaugă o cană de apă caldă, feliile de peşte şi pulpa de roşii tocată mărunt. Se adaugă tarhon, cimbru, sare şi piper, după gust, şi se introduce cratiţa în cuptor pentru circa 30 de minute. Se serveşte cald sau rece, decorat cu frunze de busuioc verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Placinta de branza de vaci  Sursa foto shutterstock 1323096947 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
zodii pixabay jpg
Fasole jpg
image png
friptura vita istcok jpg
zodii horoscop jpg
horoscop 2025 jpg
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net