O reţetă gustoasă pe zi: Ouă umplute

Ultima actualizare:

    Ouă umplute
Ouă umplute

Ingrediente

5 ouă

2 linguriţe muştar

2 linguriţe pastă de hrean

2 linguri maioneză sare

Pentru ornat

1 lingură maioneză

pătrunjel proaspăt

3 roşii

frunze de salată

Preparare

1. Fierbi ouăle în apă cu sare. Le laşi 10 minute, le scoţi şi le clăteşti în apă rece. După ce s-au răcit, le

descojeşti şi le tai jumătăţi, pe lung.

2. Scoţi gălbenuşurile, le pui într-un castron şi le zdrobeşti cu o furculiţă. Le combini cu maioneza, muştarul şi cu pasta de hrean. Dacă e cazul, mai presari sare şi continui să amesteci. Umpli jumătăţile de ou cu această pastă.

3. Ornezi cu puţină maioneză şi pătrunjel proaspăt. Aşezi pe un platou cu frunze de salată şi sferturi de roşii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net