O reţetă gustoasă pe zi: Pandișpan cu mure

Ultima actualizare:

    Pandişpan cu mure
Pandişpan cu mure

Reţeta gustoasă de azi este pandişpan cu mure.

Ingrediente Pandișpan cu mure:

7 ouă, 210 g zahăr, 210 g făină, 1 praf de sare, 100 g mure; Pentru cremă: 200 ml frișcă lichidă, 150 g zahăr, 200 g mure pentru decor.

Preparare Pandișpan cu mure:

Pentru pandișpan, bați ouăle cu zahărul și sarea până când compoziția devine albicioasă și-și triplează volumul. Adaugi făina treptat, amestecând ușor cu o paletă. Torni aluatul într-o tavă tapetată. Bați tava de 2-3 ori de blat pentru a scoate aerul din aluat. Adaugi murele. Coci pandișpanul 25 de minute la 170 °C. După ce s-a copt, o lași în cuptor cu ușa întedeschisă 10 minute. Scoți pandișpanul din tavă și-l lași să se răceacă complet. Bați frișca rece până devine spumă, apoi o nivelezi peste blatul răcit. Decorezi desertul cu mure proaspete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net