O reţetă gustoasă pe zi: Pelmeni cu brânză

Ultima actualizare:

Preparare1.    Se amestecă făina cu sarea, ouăle, apa călduţă şi se frământă un aluat omogen şi elastic. Se lasă 20 de minute să se odihnească şi apoi se întinde o foaie subţire, care se taie în cercuri cu diametrul de circa 10 cm.2.    Separat, se rade telemeaua, se amestecă bine cu brânza de vaci şi cele două ouă.3.    Se pune pe fiecare cerculeţ de aluat câte o linguriţă de brânză, se pliază în două şi se lipesc bine marginile prin apăsare.4.    Se fierb în apă clocotită cu sare circa 20 de minute, până când colţunaşii se lasă la fundul vasului. Se scot cu spumiera şi se servesc fierbinţi stropiţi cu unt topit şi cu smântână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net