O reţetă gustoasă pe zi: Piept de pui pe pat de praz

Ultima actualizare:

    Piept de pui pe pat de praz
Piept de pui pe pat de praz

Ingrediente

1 piept de pui dezosat

sare

piper

boia dulce

4-5 fire praz

1-2 legături mărar

2-3 linguri ulei

Preparare

Cureţi de pieliţe pieptul de pui şi-l feliezi. Îl dai cu sare, piper şi boia, după gust, îl tăvăleşti prin ulei şi-l laşi la macerat 20 de minute. Îl prăjeşti pe grătarul  încins bine, pe ambele părţi.

Tai prazul bucăţi mai mari şi le opăreşti 4-5 minute în apă clocotită. Îl scoţi, îl treci printr-un jet de apă rece, îl scurgi bine şi-l presari cu puţină sare şi piper, îl stropeşti cu ulei şi-l frigi câteva minute pe grătar.

Pe o farfurie aşezi, pe straturi, praz şi apoi piept de pui, iar deasupra presari mărar proaspăt, tăiat mărunt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii protejate in februarie logo webp
desert viral antiinflamator  jpg
Despartire FOTO Shutterstock jpg
placinta branza adobestock jpg
image png
chec jpg
Castraveţi muraţi în saramură  Crocanţi şi gustoşi! jpeg
astrologie horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net