O reţetă gustoasă pe zi: Piept de pui umplut

Ultima actualizare:

    Piept de pui umplut
Piept de pui umplut

Ingrediente:

1 piept de pui fără os și piele, 200 g ciuperci, 1 ceapă, 1 morcov fiert tăiat, 4 felii bacon, 3-4 căței usturoi, 150 g cașcaval ras, sare, piper, 5 linguri ulei, 1 lingură unt pentru

uns tava, cimbru (opțional).

Preparare:

Tai pieptul în două și faci în fiecare bucată un buzunăraș. Ai grijă să nu-l tai prea mult. Îl speli, îl dai cu sare și îl ții la frigider cel puțin 30 de minute, apoi îl clăteşti și îl usuci.

Încingi 2 linguri de ulei și călești ceapa tăiată fin, apoi adaugi usturoiul feliat. Lași câteva minute și pui ciupercile feliate, sare și piper după gust. Ții pe foc până când scade zeama lăsată. Pui feliile de morcov, amesteci și lași la răcit, apoi presari cașcavalul și, dacă vrei, cimbru tăiat mărunt. Așezi în fiecare buzunăraș câte 2 felii de bacon, împarți compoziția călită în două și umpli piepții de pui cu ea, apoi îi fixezi cu scobitori sau îi coși. Încingi restul de ulei și îi prăjești pe fiecare parte câte 10 minute. Ungi o tavă cu unt, așezi cele 2 bucăți de carne și le mai ții 20 de minute la cuptorul încins.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net