O reţetă gustoasă pe zi: Piept de pui umplut

Ultima actualizare:

    Piept de pui umplut
Piept de pui umplut

Ingrediente:

1 piept de pui fără os și piele, 200 g ciuperci, 1 ceapă, 1 morcov fiert tăiat, 4 felii bacon, 3-4 căței usturoi, 150 g cașcaval ras, sare, piper, 5 linguri ulei, 1 lingură unt pentru

uns tava, cimbru (opțional).

Preparare:

Tai pieptul în două și faci în fiecare bucată un buzunăraș. Ai grijă să nu-l tai prea mult. Îl speli, îl dai cu sare și îl ții la frigider cel puțin 30 de minute, apoi îl clăteşti și îl usuci.

Încingi 2 linguri de ulei și călești ceapa tăiată fin, apoi adaugi usturoiul feliat. Lași câteva minute și pui ciupercile feliate, sare și piper după gust. Ții pe foc până când scade zeama lăsată. Pui feliile de morcov, amesteci și lași la răcit, apoi presari cașcavalul și, dacă vrei, cimbru tăiat mărunt. Așezi în fiecare buzunăraș câte 2 felii de bacon, împarți compoziția călită în două și umpli piepții de pui cu ea, apoi îi fixezi cu scobitori sau îi coși. Încingi restul de ulei și îi prăjești pe fiecare parte câte 10 minute. Ungi o tavă cu unt, așezi cele 2 bucăți de carne și le mai ții 20 de minute la cuptorul încins.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Cum iti poti recompensa angajatii pentru eforturile depuse Top 3 sfaturi pentru a i motiva jpg
featured image (1) jpg
horoscop freepik jpg
horoscop bani jpg
zodii care imprumuta bani jpg
1 mancare tochitura mamaliga 39163094 xxl jpg jpeg
legume fructe vitamine naturale jpg
click ro jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net