O reţetă gustoasă pe zi: Piept de pui umplut şi legume

Ultima actualizare:

    Piept de pui umplut şi legume
Piept de pui umplut şi legume

Ingrediente

3 bucăți de piept pui, dezosate

1 legătură busuioc

300 g fasole verde

1 legătură mărar sau tarhon

90 g brânză feta, mărunțită

120 g cremă de brânză

4-5 morcovi

1 cățel usturoi pisat

piper

1 lingură ulei

sare

unt cât o nucă

Preparare

1 Speli carnea şi o laşi să se usuce. Toci verdeaţa. Amesteci într-un vas brânza, crema de brânză, mărarul, busuiocul, usturoiul şi puţin piper.

2 Tai carnea în bucăţi. În fiecare din ele, faci câte un buzunar pe care îl umpli cu compoziţia de brânză.

3 Speli fasolea şi cureţi morcovii. Pui apă la fiert într-o oală cu puţină sare şi untul. Când începe să fiarbă, adaugi morcovii tăiaţi bucăţi, pe lung. Când sunt aproape fierţi, pui şi fasolea verde şi mai laşi pe foc maximum 7-8 minute.

4 Încingi uleiul într-o tigaie. Prăjeşti bucăţile de carne, pe ambele părţi, la foc mediu. Laşi să se rumenească, apoi dai tigaia în cuptorul încins şi ţii până se pătrunde bine puiul. Serveşti cu legumele fierte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net