O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitura cu bezea şi coacăze

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu bezea şi coacăze
Prăjitură cu bezea şi coacăze

Ingrediente

300 g făină

300 g zahăr

4 ouă

250 ml lapte

 100 ml ulei

1 praf de copt

1 zahăr vanilat

300 g coacăze roșii

Preparare

1. Decongelezi coacăzele și le lași la scurs.

2. Separi gălbenușurile de albușuri. Freci gălbenușurile cu jumătate din cantitatea de zahăr până când devin o spumă. Amesteci făina cu praful de copt, zahărul vanilat și încorporezi, alternativ, făina, laptele și uleiul. Mixezi bine ca să obții o compoziție omogenă, o torni într-o tavă tapetată și o dai la cuptorul

încins până când se coace jumătate.

3. O scoți, așezi coacăzele, torni albușurile bătute spumă tare cu restul de zahăr și nivelezi. Dai tava la cuptor până când se rumenește bezeaua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net