O reţetă gustoasă pe zi: Pricomigdale umplute

Ultima actualizare:

    Pricomigdale umplute
Pricomigdale umplute

Ingrediente

130 g migdale măcinate

200 g zahăr pudră

4 albuşuri

50 g zahăr

1 lingură pudră de cacao

Pentru umplutură

75 ml lapte

100 g ciocolată neagră

50 g unt

Preparare

Pentru umplutură, torni laptele fiert peste ciocolata sfărâmată şi amesteci până se topeşte. Adaugi untul tăiat cubuleţe şi dai crema la rece.

Cerni pudra de cacao cu zahărul pudră şi le amesteci cu migdalele măcinate. Separat baţi albuşurile spumă, iar spre final adaugi zahărul. Încorporezi ingredientele uscate în compoziţia de albuşuri, amestecând cu grijă. Aluatul obţinut îl pui într-un poş şi, pe o tavă în care ai întins hârtie de copt, formezi mici emisfere. Le dai la cuptorul preîncălzit 2 minute, apoi reduci temperatura şi le mai laşi să se coacă încă 7 minute.

Scoţi tava din cuptor, laşi pricomigdalele să se răcească, apoi le umpli, două câte două, cu crema de ciocolată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
Baigli Covasna jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net