O reţetă gustoasă pe zi: Raţă picantă

Ultima actualizare:

    Raţă picantă
Raţă picantă

Ingrediente

1 piept de raţă

1 ardei gras verde

1 ardei gras roșu

1 ardei gras galben

1 ceapă

1 praf de ardei iute

3-4 linguri ulei

1 crenguţă rozmarin

250 ml vin roșu

sare

piper

Preparare

Fierbi pieptul de raţă, tăiat bucăţi, 20 de minute în apă cu sare. Încingi uleiul și călești 4-5 minute pieptul pe ambele părţi, adaugi vinul, ardeii tăiaţi feliuţe, ceapa solzișori, condimentezi cu sare şi piper după gust, adaugi pudra de adei iute și crenguţa de rozmarin. Ţii pieptul în acest lichid până ce sosul se reduce la jumătate.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image png
Ce nutrienți sunt esențiali pentru funcția cognitivă la adulți jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net