O reţetă gustoasă pe zi: Raţă picantă

Ultima actualizare:

    Raţă picantă
Raţă picantă

Ingrediente

1 piept de raţă

1 ardei gras verde

1 ardei gras roșu

1 ardei gras galben

1 ceapă

1 praf de ardei iute

3-4 linguri ulei

1 crenguţă rozmarin

250 ml vin roșu

sare

piper

Preparare

Fierbi pieptul de raţă, tăiat bucăţi, 20 de minute în apă cu sare. Încingi uleiul și călești 4-5 minute pieptul pe ambele părţi, adaugi vinul, ardeii tăiaţi feliuţe, ceapa solzișori, condimentezi cu sare şi piper după gust, adaugi pudra de adei iute și crenguţa de rozmarin. Ţii pieptul în acest lichid până ce sosul se reduce la jumătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net