O reţetă gustoasă pe zi: Risotto cu ardei şi şofran

Ultima actualizare:

Preparare: Se spală orezul, se scurge de apă şi se aşază într-un vas încăpător termoizolant. Se adaugă ceapa albă tăiată mărunt şi ceapa roşie tăiată rondele, ardeii curăţaţi de cotoare, seminţe şi fibre, tăiaţi bucăţele, ardeiul iute tăiat pe jumătate, dar fără seminţe, condimentele, după gust şi preferinţă. Se amestecă toate ingredientele, se acoperă cu apă caldă (sau supă strecurată de legume), se pune capac şi se introduce vasul la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 40 de minute. Se serveşte cald, garnisit cu frunze verzi de busuioc verde, după ce a mai stat în cuptor, cu focul stins, încă 10 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net