O reţetă gustoasă pe zi: Ruladă cu portocale

Ultima actualizare:

    Ruladă cu portocale
Ruladă cu portocale

Ingrediente:

Pentru blat: 100 g făină, 4 ouă, 100 g zahăr pudră, zeama de la ½ lămâie, 1 linguriță zahăr pudră, 2 linguri cacao pudră; Pentru umplutură: 1 portocală, 250 g mascarpone, 200 ml frișcă lichidă, 100 g zahăr pudră.

Preparare:

Pentru blat, mixezi ouăle cu zahărul pudră și cu zeama de lămâie până când obții o spumă de culoare deschisă. Ulterior, adaugi făina și pudra de cacao cernute și amesteci ușor până se încorporează toate ingredientele. Torni aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unt. Îl coci la 180 °C 8 minute. Când este gata, transferi aluatul fierbinte pe un prosop de bucătărie, îl presari cu o linguriță de zahăr pudră și-l rulezi. Îl lași să se răcească. Între timp, pregătești crema. Descojeşti portocala și o tai cubulețe. Bați frișca lichidă cu zahărul până obții o cremă, apoi adaugi mascarpone și amesteci cu o spatulă. Întinzi foaia de ruladă, o ungi cu o parte din cremă, adaugi bucățelele de portocală, o rulezi din nou și o ungi cu restul de cremă. Dai prăjitura la frigider 2 ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net