O rețetă gustoasă pe zi: Sos de roșii pentru mâncăruri

Ultima actualizare:

    Sos de roșii pentru mâncăruri
Sos de roșii pentru mâncăruri

Ingrediente

  • 5 kg roşii bine coapte
  • 50 ml ulei de măsline
  • crenguţe de ţelină
  • crenguţe de cimbru
  • 5 linguri sare

Preparare

Speli roşiile, le opăreşti câteva minute în apă clocotită, apoi le treci prin jet de apă rece şi le îndepărtezi pieliţele.Aşezi roşiile într-un vas mare, adaugi sarea, crenguţele de ţelină şi cimbrul, apoi le fierbi la foc mic, timp de 45 de minute, amestecând din când în când.Torni sosul obţinut în borcane încălzite, adaugi deasupra câte o lingură de ulei de măsline şi le închizi etanş.Le acoperi cu o pătură şi le laşi astfel până se răcesc complet.Păstrezi borcanele într-un loc întunecat, bine aerisit şi rece.Sosul se foloseşte la prepararea a diverse mâncăruri: tocăniţe ori ciorbe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net