O reţetă gustoasă pe zi: Supă de ceapă

Ultima actualizare:

    Supă de ceapă
Supă de ceapă

Ingrediente

4-5 cepe

1 lingură făină

1 l supă de pui

sare

½ baghetă

piper

1 legătură ceapă verde

2-3 linguriţe zahăr

90 g unt

caşcaval ras (pentru crutoane)

Preparare

1. Cureţi cepele şi le tai nu foarte mărunt. Pui untul într-o oală, îl laşi să se topească, apoi adaugi ceapa şi zahărul. Laşi totul la foc mic, 10-15 minute, ca să se caramelizeze. Adaugi făina, amesteci şi torni supa de pui, piper şi sare, după gust. Laşi să fiarbă aproximativ 30 de minute.

2. Pentru crutoane, tai felii de pâine, le presari cu puţin piper şi le dai la cuptor, ca să se rumenească. Când sunt gata, le presari cu caşcaval ras, le aşezi în bolurile cu supa de ceapă şi le dai puţin la cuptor ca să se gratineze caşcavalul, apoi le serveşti presărate cu ceapa verde tăiată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net