O reţetă gustoasă pe zi: Supă de spanac

Ultima actualizare:

Mod de preparare: se topeşte margarina şi se adaugă făina, făcându-se un rântaş. Apoi se adaugă treptat apă, mestecând continuu pentru a nu se forma cocoloaşe. Spanacul se decongelează în această apă, apoi se adaugă brânza topită. Se condimentează după gust cu sare şi piper. Se poate servi cu hot-dog.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net