O reţetă gustoasă pe zi: Ţelină pane

Ultima actualizare:

    Ţelină pane
Ţelină pane

Ingrediente:

1 ţelină, 1-2 ouă, făină, ulei, sare, piper.

Pentru sos: 200 g iaurt, 2 căţei usturoi, câteva fire de ceapă verde, sare, piper, 2 linguri zeamă de lămâie.

Preparare

Cureţi şi speli ţelina, o tai în felii de maximum 1 cm grosime, o fierbi, cinci minute, în apă cu sare, apoi o scurgi şi o ţii la răcit. Dai feliile prin făină, prin ouăle bătute cu sare şi cu piper şi iar prin făină. Le prăjeşti în ulei încins, pe fiecare parte, trei-patru minute. Le scoţi pe şerveţele absorbante. Pentru sos, pui iaurtul la scurs cel puţin două ore. Zdrobeşti usturoiul, tai mărunt ceapa şi amesteci cu iaurtul. Potriveşti de sare şi piper, şi adaugi zeamă de lămâie după gust. Serveşti sosul alături de ţelina pane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net