O reţetă gustoasă pe zi: Ţelină pane

Ultima actualizare:

    Ţelină pane
Ţelină pane

Ingrediente:

1 ţelină, 1-2 ouă, făină, ulei, sare, piper.

Pentru sos: 200 g iaurt, 2 căţei usturoi, câteva fire de ceapă verde, sare, piper, 2 linguri zeamă de lămâie.

Preparare

Cureţi şi speli ţelina, o tai în felii de maximum 1 cm grosime, o fierbi, cinci minute, în apă cu sare, apoi o scurgi şi o ţii la răcit. Dai feliile prin făină, prin ouăle bătute cu sare şi cu piper şi iar prin făină. Le prăjeşti în ulei încins, pe fiecare parte, trei-patru minute. Le scoţi pe şerveţele absorbante. Pentru sos, pui iaurtul la scurs cel puţin două ore. Zdrobeşti usturoiul, tai mărunt ceapa şi amesteci cu iaurtul. Potriveşti de sare şi piper, şi adaugi zeamă de lămâie după gust. Serveşti sosul alături de ţelina pane.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1698834835 massif jpeg
601351988 25890405303914047 8863238633936513198 n (1) jpg
horoscop solstitiul de iarna jpg
piftie jpg
Stimulare artificiala creier Twitter jpg
7blji0 (2) jpg
cu ce te poate ajuta un avocat specializat in succesiune i imobiliare jpg
inima istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net