O reţetă gustoasă pe zi: Terină de porc

Ultima actualizare:

    Terină de porc
Terină de porc

Ingrediente 800 g carne de porc de tocat 6 ficăţei de pui 3 cepe albe 3 căţei de usturoi 1 linguriţă cimbru 1 linguriţă piper sare 2 ouă 2 linguri făină 1 lingură coniac ulei pătrunjel şi ceapă verde pentru decor

Preparare

Cureţi ceapa, o toci mărunt şi o căleşti în ulei încins să fie aurie. După ce s-a înmuiat, adaugi usturoiul tăiat felioare şi ficăţeii bine spălaţi. Le laşi împreună până ce ficatul îşi schimbă culoarea. Laşi să se răcească şi treci amestecul prin maşina de tocat împreună cu carnea.În toată tocătura pui ouă, cimbru, piper, sare, făina şi coniacul. Amesteci până obţii o pastă de carne foarte omogenă.Într-un vas asemănător tăvii de cozonac pui folie de plastic, pe care o laşi să atârne peste margini. Aşezi toată tocătura, o nivelezi frumos şi o acoperi cu folie.Pui vasul într-un alt vas mai mare, torni apă şi dai totul la cuptor să fiarbă la bain-marie pentru 60 de minute.Laşi să se răcească în tavă şi o serveşti tăiată felii, cu pătrunjel, ceapă verde şi roşii. Merge foarte bine şi în sandviciuri!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net