O reţetă gustoasă pe zi: Tort cu iaurt și portocale


    Tort cu iaurt și portocale
Tort cu iaurt și portocale

Ingrediente:

Pentru blat: 120 g zahăr, 4 ouă, 100 g făină, 20 g cacao pudră; Pentru cremă: 250 g iaurt, 25 g gelatină, 250 g brânză de vaci cremoasă, 1 păstaie de vanilie, 3 portocale, 200 ml frișcă lichidă, 100 g zahăr pudră.

Preparare:

Pentru blat, bați ouăle cu zahărul până devin cremă. Adaugi făina cu pudra de cacao cernute. Amesteci ușor cu o spatulă. Torni compoziția într-o tavă rotundă tapetată și o dai la cuptorul preîncălzit 40 de minute. Pentru a prepara crema, mixezi iaurtul cu frișca lichidă și cu brânza. Separat, prepari gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi o adaugi în compoziția cu iaurt împreună cu zahărul pudră și cu seminţele din păstaia de vanilie. Amesteci până se încorporează toate ingredientele. La final, adaugi o portocală descojită tăiată în bucățele.

Scoți blatul din cuptor și, după ce s-a răcit, îl acoperi cu crema de iaurt. Dai tortul la frigider 4 ore, apoi îl decorezi cu felii de portocale.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop 26 martie jpg
horoscop zilnic 26 iulie 0 jpeg
cub horoscop iertare png
verighete aur alb jpeg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
thumbnail Andrei Dutu jpeg