O reţetă gustoasă pe zi: Tort diplomat

Ultima actualizare:

    Tort diplomat
Tort diplomat

Ingrediente:

7-8 pișcoturi, 750 g smântână, 50 ml compot, 2 plicuri gelatină, 300 g zahăr pudră, 50 g fulgi migdale, 3 plicuri zahăr vanilat, 1 plic tort-gelee roșu.

Preparare:

Treci pișcoturile prin compot și le așezi într-o formă rotundă, cu inel detașabil. Mixezi smântâna cu zahărul pudră și cel vanilat până când se transformă în frișcă. Adaugi gelatina preparată conform instrucțiunilor de pe ambalaj și torni crema peste pișcoturi. O nivelezi și o dai la frigider 4-5 ore. Prepari tort-gelee conform instrucțiunilor de pe ambalaj și-l torni peste tort. Îl dai din nou la frigider 2-3 ore. Pui fulgii de migdale într-o tavă și-i ții la cuptor până când se rumenesc. Scoți tortul din formă și pui de jur împrejur fulgi de migdale. Decorezi tortul după imaginație

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub horoscop 1 gif
tiramisu dubai jpg
Iata top 6 lucruri de care ai nevoie intr un birou! jpg
titlu Sfaturi utile pentru întreținerea unui păr sănătos și strălucitor folosind produse de îngrijire corecte jpg
Organizezi o cina cu prietenii la tine acasa  Iata ce sa nu ti lipseasca! jpg
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net