Reţete de la cititori: Ardei verzi umpluți cu ton – Alexandra Caliopi

Ultima actualizare:

Preparare

Se spală şi se taie pe jumătate cei 6 ardei verzi proaspeți. Se curăţă de seminţe.  Separat se scurg de lichid cele două conserve de ton şi se amestecă împreună cu maioneză, uleiul de măsline, migdalele, boabele de porumb. Se spală fasolea boabe, se adaugă în compoziţie şi se condimentează după gust şi se stropeşte salata de ton cu zeama de la o lămâie. Se ornează cu verdeaţă, un strop de maioneză, piper.

Se umplu ardeii şi se decorează farfuria cu ouăle fierte tăiate bucăţi şi felii subţiri de ridichii/roşii. Pentru varianta sănătoasă, se poate înlocui maioneza cu un iaurt cu 10% grăsime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
bit.ly
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii meteoriti png
Eclipa de Luna de pe 14 martie 2025 : foto Shutterstock jpg
Cum prepară chef Cătălin Scărlătescu o garnitură delicioasă care conține fasole : foto Facebook jpg
click ro (8) jpg
chiftele pexels jpg
image png
image png
zodiac 2904106 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net