Reţete de la cititori: Steak cu orez şi şofran - Simona Andreea Negoiţă

Ultima actualizare:

Preparare

Şofranul se dizolvă în puţin vin fierbinte după care se strecoară de firicelele acelea roşii. Călim usturoiul în unt şi ulei de măsline, adăugăm orezul la călit şi la sfârşit albitura rasă şi 1 linguriţă curry. Adăugăm vinul cald, şofranul şi lăsăm acoperit să se evapore vinul. Potrivim de sare şi verificăm orezul să fie al dente. Carnea puţin crestată o condimentăm cu boia, curry, cimbru, busuioc, ulei de măsline şi o lăsăm acoperită la rece. Călim carnea în unt şi ulei de măsline câteva minute pe ambele părţi după care le aşezăm într-o tavă, acoperim cu sosul rămas, punem puţină sare, acoperim cu folie şi dăm la cuptor 10 minute după care o descoperim pentru încă 15-20 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Letizia și Sofia colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net