Reţete de la cititori: Steak cu orez şi şofran - Simona Andreea Negoiţă

Ultima actualizare:

Preparare

Şofranul se dizolvă în puţin vin fierbinte după care se strecoară de firicelele acelea roşii. Călim usturoiul în unt şi ulei de măsline, adăugăm orezul la călit şi la sfârşit albitura rasă şi 1 linguriţă curry. Adăugăm vinul cald, şofranul şi lăsăm acoperit să se evapore vinul. Potrivim de sare şi verificăm orezul să fie al dente. Carnea puţin crestată o condimentăm cu boia, curry, cimbru, busuioc, ulei de măsline şi o lăsăm acoperită la rece. Călim carnea în unt şi ulei de măsline câteva minute pe ambele părţi după care le aşezăm într-o tavă, acoperim cu sosul rămas, punem puţină sare, acoperim cu folie şi dăm la cuptor 10 minute după care o descoperim pentru încă 15-20 minute.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mercur Retrograd, horoscop jpg
02pharma jpg
cabbagerolls 9900923 1280 jpg
Horoscop, foto Shutterstock jpg
cupon progresiv 2560x1440 jpg
horoscop rune pana la finalul anului 2024 jpg
image png
sarmale istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net