Reţete de la cititori: Steak cu orez şi şofran - Simona Andreea Negoiţă

Preparare

Şofranul se dizolvă în puţin vin fierbinte după care se strecoară de firicelele acelea roşii. Călim usturoiul în unt şi ulei de măsline, adăugăm orezul la călit şi la sfârşit albitura rasă şi 1 linguriţă curry. Adăugăm vinul cald, şofranul şi lăsăm acoperit să se evapore vinul. Potrivim de sare şi verificăm orezul să fie al dente. Carnea puţin crestată o condimentăm cu boia, curry, cimbru, busuioc, ulei de măsline şi o lăsăm acoperită la rece. Călim carnea în unt şi ulei de măsline câteva minute pe ambele părţi după care le aşezăm într-o tavă, acoperim cu sosul rămas, punem puţină sare, acoperim cu folie şi dăm la cuptor 10 minute după care o descoperim pentru încă 15-20 minute.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
cub horoscopul dragostei png
infidelitate jpeg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
calatorie gadget granita harta Sursa foto: Framey.io
gradina chitara meditatie terasa