Reţete de la cititori: Steak cu orez şi şofran - Simona Andreea Negoiţă

Ultima actualizare:

Preparare

Şofranul se dizolvă în puţin vin fierbinte după care se strecoară de firicelele acelea roşii. Călim usturoiul în unt şi ulei de măsline, adăugăm orezul la călit şi la sfârşit albitura rasă şi 1 linguriţă curry. Adăugăm vinul cald, şofranul şi lăsăm acoperit să se evapore vinul. Potrivim de sare şi verificăm orezul să fie al dente. Carnea puţin crestată o condimentăm cu boia, curry, cimbru, busuioc, ulei de măsline şi o lăsăm acoperită la rece. Călim carnea în unt şi ulei de măsline câteva minute pe ambele părţi după care le aşezăm într-o tavă, acoperim cu sosul rămas, punem puţină sare, acoperim cu folie şi dăm la cuptor 10 minute după care o descoperim pentru încă 15-20 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
fericire pexels jpg
1745480799 hYmi jpg
Cum să îți planifici fluxul de lucru în bucătărie pentru a găti mai rapid jpg
Reguli de intrare în Turcia pentru turiști  acte, asigurare și alte informații utile jpg
Zodia căreia i se schimbă traiectoria în viață, imediat după Paște  Intră într o nouă etapă a vieții, iar totul se așază în favoarea ei png
Ciorbă ardelenească de salată jpeg
riduri webp
bob tunsoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net